Skrining Kesehatan Ibu Hamil dan Janin
Selama Kehamilan

WhatsApp Image 2021-07-01 at 13.33.26

Salam dari RS. Bhina Bhakti Husada “Solusi Sehat Untuk Keluarga”.

Bapak lan Ibu sedoyo ingkang kawula muliaaken monggo dipun simak penjelasanipun saking dr. Dindarti Nuraeni. Sp. OG tentang Skrining Kesehatan Ibu Hamil dan Janin Selama Kehamilan. Wonten tayangan Live Instagram “Bhina Edutainment Series” ingkang dipun selenggaraaken dinten Jumat tanggal 2 Juli 2021 jam 13.30 WIB ngantos Rampung. Acara puniko dipun sembahaken saking RS Bhina Bhakti Husada Rembang. Mitra BPJS Kesehatan ingkang siap melayani panjenengan sedoyo.